Gratis verzending vanaf €100,- | Levertijd handgemaakte producten momenteel 1-2 weken langer

Betalen en verzenden

De algemene leveringsvoorwaarden op deze pagina zijn van toepassing op alle door Babylizz geleverde producten en diensten aan consumenten en zakelijke klanten.

Betalen

Op Babylizz.nl werken we met een veilige betaalomgeving samen met onze partner Mollie B.V. of Shopify Payments. Beide betaalplatforms zijn geïntegreerd in de webshop van Babylizz. Betalen op Babylizz.nl kan via iDeal, Bancontact, KBC, Belfius, Paypal of Creditcard.

Wanneer je een van bovenstaande methoden gebruikt, kunnen we meteen jouw bestelling in behandeling nemen omdat de betaling onmiddellijk bij ons word geregistreerd.

Levering

Babylizz doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. In het punt hieronder (Levertijd) proberen we je een indicatie te geven van onze levertijd, ook staat de levertijd per product vermeld. Aan deze termijnen kan echter geen rechten worden ontleend, alle levertijden zijn indicatief. Babylizz is niet verantwoordelijk voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De koper bezorgt aan Babylizz het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons is vertrokken, maar bij de verzendpartner kwijtraakt, zullen wij er alles aan doen om het pakket alsnog bij de koper af te leveren. Alle bestellingen worden verzekerd verzonden. Tevens kunnen bestellingen op afspraak afgehaald worden.

Levertijd

Voor Nederland en België: zodra we de betaling binnen hebben gekregen, zullen we de bestelling direct inplannen op de aangegeven levertijd. Veel producten worden binnen 12 tot 14 werkdagen verzonden, de meeste producten hebben een levertijd van ongeveer 25-30 werkdagen. Uitgezonderd zijn onze voordeelsets, hieraan zit een langere levertijd aan vast van maximaal10 weken. Op dit moment is er in onze planning helaas geen ruimte voor spoed bestellingen, wij hopen dit op een later moment weer mogelijk te kunnen maken.

Waar bent u naar op zoek?

Jouw Winkelwagen