Levertijd & Verzendkosten

LEVERTIJD

Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden, mits op voorraad. Het lukt ons helaas niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd, maar als we om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan laten we je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.

VERZENDKOSTEN

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor brievenbuspost 
€6,95 voor pakketten
in Nederland is verzending gratis boven de €75,00
€9,80 voor pakketten naar en België 

Levering verloopt via Send Cloud en over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor retourneren gelden de volgende voorwaarden
Je mag je bestelling binnen 24 uur voorafgaand aan de verzending annuleren door een mail te sturen naar info@babylizz.nl

Wij doen er alles aan om je via onze website volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild en/of geretourneerd worden.

Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:

  • stuur Babylizz voorafgaand een e-mail via info@babylizz.nl met daarin vermeld de artikelen die je wilt ruilen/retourneren, je naam, woonplaats en rekeningnummer.
  • Het ruilen/retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling
  • Je stuurt het ongebruikte artikel, het liefst, in de originele verpakking op naar Babylizz, Postbus 215, 1130 AE, Volendam.
  • De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico van verzending ligt bij de klant. Kosten voor retourneren zijn voor de koper.
  • Wij zullen het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel op je rekening terugstorten. 
  • Babylizz behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren, of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt en daardoor is beschadigd.
  • Mix & Match / Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.