Privacy Beleid

Privacy beleid van Babylizz (Onderdeel van Lizzmedia)

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 21 Juni 2019.

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt je precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de producten en diensten van Babylizz. Je dient je ervan bewust te zijn dat Babylizz niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. Babylizz respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Babylizz staat ingeschreven bij de kamer van Koophandel onder de naam Lizzmedia. Deze privacy policy gaat over en staat op de website van Babylizz. Daarom benoemen we hieronder steeds de naam Babylizz.

Babylizz respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je eventueel aan haar verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens/Algemene verordening gegevensbescherming wordt behandeld. Je hebt het recht te verzoeken inzage te verlenen in jouw persoonsgegevens, deze te verbeteren, aan te vullen, af te schermen, te verwijderen of over te dragen aan een andere partij. Tevens kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Dit kun je doen door een email te zenden aan info@babylizz.nl.

Mocht je niet tevreden zijn over de verwerking van jouw persoonsgegevens dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Babylizz draagt er zorg voor dat persoonsgegevens voldoende worden beveiligd. Om verlies en onrechtmatige verwerkingen te voorkomen worden passende technische en organisatorische maatregelen genomen. Deze zijn afgestemd op het risico van de verwerking. Mocht je vragen hebben over de beveiliging van jouw persoonsgegevens neem dan contact met ons op via info@babylizz.nl.

Bij het bezoeken van de website wordt het gebruikte IP adres, het besturingssysteem en gebruikte internetbrowser verstrekt. Daarnaast worden persoonsgegevens verwerkt die je actief aan Babylizz verstrekt.

Ons gebruik van verzamelde gegevens 

Gebruik van onze diensten
Wanneer je een product bij ons besteld vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken (NAWT gegevens). Deze gegevens worden gebruikt om je bestelling zo snel mogelijk uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Babylizz of die van een derde partij.

Ook zullen de gegevens worden gebruikt om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het gaat dan om service, herroeping, garantie en de afwikkeling van een klacht.

Je dient je er bewust van te zijn dat zonder contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en email en betaalgegevens kunnen wij niet met jou in contact treden, en de bestelling kunnen voltooien.

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Babylizz of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Babylizz of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Babylizz verkoopt jouw gegevens niet
Jouw persoonsgegevens worden door meerdere partijen ontvangen. Tussen Babylizz en deze partijen wordt een overeenkomst gesloten om afspraken te maken hoe om te gaan met jouw persoonsgegevens. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd en er zal door Babylizz worden toegezien op de naleving daarvan. Wij verkopen jouw gegevens niet. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Babylizz werkt met de volgende partijen samen:

PostNL – indien je een bestelling hebt geplaatst dan zal deze door PostNL worden bezorgd.
Vimexx – de hosting van de webshop ligt bij Vimexx.
Robin Kooij – het onderhoud van de webshop wordt wekelijks uitgevoerd door Robin Kooij.
Active Campaign / Klaviyo  – deze partij gebruiken wij voor het verzenden van nieuwsbrieven en updates.
Facebook – wij hebben een Facebook Pixel geïnstalleerd op de website.

Tevens zullen wij klantgegevens gebruiken en verstrekken als de overheid aan Babylizz een verzoek doet voor een fraude onderzoek. Ook als er een andere wettelijke verplichting tot verstrekken of juist tot het bewaren van persoonsgegevens zullen wij hieraan meewerken.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Ben je klant dan kan het zijn dat ook jij een nieuwsbrief zal ontvangen met nieuwe producten/ aanbiedingen, zonder dat je je hiervoor expliciet heeft opgegeven. Dit zal in het kader van direct marketing gerechtvaardigd zijn (factuur relatie). Het kan ook zijn dat je jezelf hebt aangemeld middels een (dubbele) opt-in. Onderaan iedere nieuwsbrief tref je een hyperlink waarmee je je eenvoudig kunt uitschrijven voor ontvangst van de nieuwsbrief.

Bewaren persoonsgegevens
Het uitgangspunt is dat Babylizz jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaart. Echter zijn wij vanuit wetgeving verplicht om bepaalde (persoons)gegevens te bewaren. Zo bestaat er een bewaartermijn van 7 jaar op basisgegevens van Babylizz zoals een grootboek, de debiteuren- en crediteurenadministratie, verkoopadministratie en e-mails die betrekking hebben op onze bedrijfsvoering.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacy beleid, kunt je contact met ons opnemen:

Babylizz
Sint Gerardusstraat 25
1131GZ Volendam