Let op! I.v.m. drukte is je bestelling wat langer onderweg
Let op! I.v.m. drukte is je bestelling wat langer onderweg

Retourneren

Order annuleren
Een order kan geannuleerd worden binnen 24 uur, tenzij het product al in productie is of verzonden is. Als de order ge-annuleerd kan worden krijg je je geld retour. We kunnen de order niet annuleren als deze al in productie is of reeds verzonden is.

Retourneren (indien mogelijk)
Een product kan geretourneerd worden. Als klant heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren nadat je deze hebt ontvangen. Producten die gebruikt zijn kunnen niet worden geretourneerd. Evenals producten die op maat zijn gemaakt, producten die in de aanbieding zijn kunnen niet worden geretourneerd. Producten dienen in de originele verpakking retour te worden gestuurd. De kosten voor het retour sturen van een product komen voor rekening van de klant. Een product retour sturen kan door eerst een e-mail te sturen naar info@babylizz.nl zodat wij op de hoogte zijn van het product dat retour komt. Vermeld in je e-mail de volgende zaken:

  • Naam
  • Ordernummer
  • Reden retournering

Retour gestuurde producten
Indien een product is aangemeld om te retourneren, en deze op tijd bij ons binnen is, controleren wij het product. Als we het product als retour hebben ge-accepteerd, storten wij het betaalde bedrag binnen enkele werkdagen retour. 

Heb je vragen over een product dat je wilt retourneren? Neem dan contact met ons op. We streven ernaar om e-mails binnen 24 uur te behandelen.