I.V.M. EXTREME DRUKTE LOPEN ALLE BESTELLINGEN VERTRAGING OP, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Ruilen en retourneren

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.

De algemene leveringsvoorwaarden op deze pagina zijn van toepassing op alle door Babylizz geleverde producten en diensten aan consumenten en zakelijke klanten.

Reparatie en garantie

De producten van Babylizz zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om is gebeurd, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos. De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.

Dus gaat je bestelling bij normaal gebruik vroegtijdig stuk of zit er een duidelijke fout in, dan heb je recht op reparatie of krijg je je geld terug. De keuze voor repareren of vergoeden ligt bij Babylizz. Je garantie vervalt wanneer de schade is ontstaan na het wassen of wanneer het product door onjuist gebruik is beschadigd. 

Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat de producten ter reparatie teruggestuurd worden, stuur je een e-mail naar info@babylizz.nl

Ruilen en retourneren

Het kan voorkomen dat je om welke reden dan ook niet tevreden bent over je bestelling. Wij proberen onze uiterste best te doen om je blij te maken met je bestelling. Het is belangrijk om te weten dat mix & match producten niet kunnen worden geretourneerd. 

Voor producten buiten de mix & match categorie om geld een retourtermijn van 14 dagen. Een product kan alleen worden geretourneerd in ongebruikte staat, in originele verpakking, niet gewassen. De kosten voor het retourneren zijn voor de koper.

 

What are you looking for?

Winkelmandje